SiOL.net
|
sobota, 2. maj 2020 ob 08:13 |
Epidemija je hudo prizadela tudi slovenske peke in mesarje, ki v tem času prodajo bistveno manj kruha in mesa. Glavni razlog je v spremenjenih navadah ljudi in zaprtju šol, vrtcev, hotelov,...
|
|
Dnevnik
|
četrtek, 9. april 2020 ob 22:00 |
V skupini Pivka Delamaris so na začetku epidemije novega koronavirusa zaznali povečanje povpraševanja tako na domačih kot na tujih trgih. Po nekaj tednih izrednih razmer pa so se naročila zmanjšala. Prodaja Delamarisovih konzerv se je začela...
|
|
RTV Slovenija
|
četrtek, 9. april 2020 ob 15:13 |
Kar okoli 40 odstotkov članov je že s prvim odlokom zaradi nastopa epidemije covida-19 moralo takoj zapreti lokale in delavnice, kar je prizadelo približno četrtino vseh zaposlenih v obrti in...
|
|
Primorske novice
|
sobota, 4. april 2020 ob 06:00 |
Nekaj primorskih podjetij smo povprašali, kaj menijo o ukrepih, ki jih prinaša interventni zakon.
|
|
Dnevnik
|
torek, 17. marec 2020 ob 00:30 |
Podjetja v živilskopredelovalni industriji morajo delati tudi v času pandemije. Ljudje bomo vselej jedli. A poleg njih morajo na delo prihajati tudi delavci v drugih industrijah. Ostati doma je privilegij, ki ga na tisoče ljudi preprosto nima....
|
|
Dnevnik
|
ponedeljek, 4. november 2019 ob 00:00 |
Afriška svinjska kuga je dala precejšen pospešek kitajskemu povpraševanju po svinjskem mesu v Evropi, s čimer so se cene svinjine v letošnjem letu povišale za okoli 40 odstotkov. Slovenske mesnopredelovalne družbe se trenutno pogajajo s trgovci o...
|
|
SiOL.net
|
ponedeljek, 1. julij 2019 ob 08:49 |
Čeprav je ponudba mesa in mesnih izdelkov zelo pestra, Slovenci cenimo in izbiramo lokalno meso, ki izstopa po kakovosti. Iščemo sveže salame, hrenovke in piščance, ki so okusni in varni....
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>
|